De afgelopen jaren hebben wij onze lessen geleerd, nu geven wij die lessen door.

De Play Mental Foundation is een stichting die zich inzet voor het verbeteren van de mentale gezondheid van tieners en (jong)volwassenen. Nu de mentale gezondheidsproblematiek tot een recordhoogte is gestegen, moeten we actie ondernemen.

Wij zijn een toegewijde groep professionals die weten wat het is om te maken te hebben met rusteloosheid, druk, stress, depressie of andere mentale belemmeringen. Dat doen we door onze eigen ervaringen te delen, maar ook door professionele inzichten, workshops en sport clinics aan te bieden. Daardoor willen we bewustzijn creëren voor, en handvatten bieden om om te gaan met, mentale gezondheidsproblemen, zodat iedereen zijn volledige potentie kan behalen.

Ons doel om in 2024 te bereiken:

Wij delen onze verhalen

Onze ambassadeurs

Je kunt onze ambassadeurs kennen door hun successen en topprestaties. Maar een succesvolle carrière neemt ook een enorme verantwoordelijkheid en druk met zich mee. Achter de schermen moesten zij ook hun problemen het hoofd bieden, worstelen met verwachtingen, ontberingen en tegenslagen en moesten zij hun mentale blokkades overwinnen.

Uiteindelijk zijn zij ook gewoon mensen. Net als jij.

play-mental-ambassador-gianni-zuiverloon-edson-braafheid-960x540-2

Ambassadeurs / oprichters
Gianni Zuiverloon &
Edson Braafheid

ryan-babel-3

Ambassadeur
Ryan Babel

gregory-van-der-wiel

Ambassadeur
Gregory van der Wiel

play-mental-ambassador-regi-blinker-960x540-1

Ambassadeur
Regi Blinker

Vragen, opmerkingen, verhalen?

Deel ze met ons! Neem contact met ons op door het contactformulier hieronder in te vullen of door te mailen naar: info@playmental.com