Je kunt onze ambassadeurs kennen door hun successen en topprestaties. Maar een succesvolle carrière neemt ook een enorme verantwoordelijkheid en druk met zich mee.

Achter de schermen moesten zij ook hun problemen het hoofd bieden, worstelen met verwachtingen, ontberingen en tegenslagen en moesten zij hun mentale blokkades overwinnen.

Wij zijn trots dat ze hun verhaal, leermomenten, persoonlijke tips en mentale worstelingen met ons willen delen.

Uiteindelijk zijn zij ook gewoon mensen. Net als jij.

Alle ambassadeurs

gianni-zuiverloon-play-mental-1

Gianni Zuiverloon

Ambassadeur / Oprichter  

“Tijdens mijn voetbalcarrière heb ik een aantal positieve en negatieve dingen meegemaakt. Als ik iemand in mijn leven had gehad, die mij op die momenten bij had gestaan, dan had ik andere keuzes gemaakt. Door ons open te stellen kunnen wij die persoon voor anderen zijn.”

Gianni’s verhaal
edson-braafheid-2

Edson Braafheid

Ambassadeur / Oprichter  

“Ik wil ervoor zorgen dat voor elk individu de drempel lager komt te liggen om mentale problemen bespreekbaar te maken. Zodat ze niet, net als ik, die problemen voor zichzelf houden en daardoor verkeerde keuzes gaan maken.”

Edsons verhaal
lineth-beerensteyn

Lineth Beerensteyn

Ambassadeur  

“Veel mensen denken dat je zwakte toont als je in gesprek gaat met een mental coach. Maar het is juist een kracht. Ik zou het iedereen aanraden die ergens mee zit wat hij/zij niet alleen kan oplossen.”

Lineths verhaal
team-fotos-574x600-luna

Luna Bijl

Ambassadeur  

“Heel veel mensen denken dat de modellenwereld alleen maar reizen en mooie bestemmingen is. Maar niemand ziet al die uren dat je alleen in een vliegtuig of in een hotelkamer zit. Ik heb ook wel gehad dat ik wakker werd en niet wist waar ik was. Mentaal is dat zwaar.”

Luna Bijl
sunnery-james-playmental-profiel

Sunnery James

Ambassadeur  

“Ik heb mezelf compleet weggecijferd. Niet naar mezelf gekeken om uit te vinden wat nou mijn échte behoeftes zijn. Als ik mezelf was blijven pushen, dan was ik in een burnout terecht gekomen. De eerste voortekenen daarvan waren al zichtbaar.”

Sunnery’s verhaal
jan-van-halst-playmentalambassadeur-profiel

Jan van Halst

Ambassadeur  

“Ik wilde altijd door iedereen aardig gevonden worden. Ik wilde pleasen. Journalisten, het publiek, de mensen van de club… Toen ik doorkreeg dat ik daar weinig invloed op had, kon ik vrijer acteren.”

Jans verhaal
ryan-babel

Ryan Babel

Ambassadeur  

“Bewust of onbewust ben ik altijd bezig met wat anderen van mij denken. Ik ga dan tot het uiterste om het tegendeel van hun mening over mij te bewijzen.”

Ryans verhaal
regi-blinker-play-mental

Regi Blinker

Ambassadeur  

“Als voetballer en als ondernemer heb je veel te maken met prestatiedruk. Ik heb merendeels in mijn eentje geprobeerd om daarmee om te gaan, wat het veel moeilijker maakte.”

Regi’s verhaal
gregory-van-der-wiel-1

Gregory van der Wiel

Ambassadeur  

“Ik was goed in het zijn van een voetballer, maar dat was niet wie ik ben. Ik had dagelijks woede in me, over onrecht, verdriet en teleurstellingen. Zoveel emoties die ik eigenlijk allemaal heb opgekropt. Met het gevolg dat ik paniekaanvallen kreeg.”

Gregory’s verhaal