“Ik wil deze wereld beter achter laten voor de volgende generaties”

Edson Braafheid / Voormalig profvoetballer / Oprichter

play-mental-header-edson-braafheid

“Nu heb ik de kans om mijn ervaringen in lessen voor anderen om te zetten”

“In de loop van mijn carrière heb ik ervaringen opgedaan waar ik nu iets goeds mee wil doen. En daarmee de wereld beter achterlaten voor de volgende generatie. Met de Play Mental Foundation wil ik ervoor zorgen dat voor elk individu de drempel lager komt te liggen om mentale problemen bespreekbaar te maken.”

“Ik weet als geen ander dat mentale problemen een gevoelig onderwerp zijn. Met mijn familie kon ik altijd alles openlijk bespreken, maar deze issues hield ik voor mezelf. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik op en naast het veld verkeerde keuzes ging maken. Ik werd supergevoelig voor alle afleidingen buiten het voetbal en mijn prestaties als voetballer, maar ook als mens, kwamen daar onder te lijden.”

Nu heb ik de kans om mijn ervaringen en leermomenten, om te zetten in lessen voor anderen. Zodat ze niet, net als ik, die problemen voor zichzelf houden en daardoor verkeerde keuzes gaan maken.”

“Vaak ziet de situatie er in je hoofd veel slechter uit dan het daadwerkelijk is”

Quote

Ik wil laten zien dat het positieve gevolgen heeft als je er wél met iemand over kunt praten.

edson-braafheid-play-mental

Edson Braafheid

play-mental-ambassador-edson-braafheid-960x540-3
play-mental-ambassador-edson-braafheid-960x540-2
play-mental-ambassador-edson-braafheid-960x540-1

Vragen, opmerkingen of verhalen?

Deel ze met ons! Neem contact met ons op door het contactformulier hieronder in te vullen of door te mailen naar: info@playmental.com